Höstlovsprogram!

v.43

Lördag den 29 okt firar vi vårt 5-årsjubileum OCH har premiär för utbyggnationen! Joel står utomhus i kåtan mellan kl. 12-15 och serverar kolbullar i olika varianter. Kom och mingla, fika eller ät en lunch!

Kl. 18.00 öppnar vi upp för en jubileumsmiddag, 3-rätters och livemusik. Öppet till kl. 01.00. Kom och fira med oss! Begränsat med platser och ni kan boka ert bord här på hemsidan.

v.44:

Onsdag Fondueafton

Torsdag Burgarkväll med livemusik

Fredag Stugägarmiddag

Lördag Stugägarmiddag med familjequiz

Lunch och fika serveras hela veckan 11-15.

Bordsbokningen är öppen.

Välkomna!

Vi söker personal till säsongen 2022/23!

Vi söker dig som vill jobba med bra råvaror, lagad mat från grunden, personlig service och vill ha en riktigt kul säsong i fjällen! Vi ser gärna att du gillar att åka skidor!

Hos oss på Bräjks serverar vi en stor mängd gäster varje dag med allt från fika, lunch, after ski och á la carte. Vi jobbar med bordsbeställning och bordsservering hela dagen och teamet i köket lagar all mat på plats och bakar allt fika. Vi håller just nu på att bygga ut restaurangen med ytterligare 50kvm och behöver därför utöka vårt team ytterligare inför säsongen. Vill du jobba på ett schysst ställe med bra grejer och glada gäster?

Ansök idag, vi anställer löpande! Maila oss din ansökan på info@brajks.se.

Tidigare erfarenhet är ett plus, men för rätt person är det inte nödvändigt! Rätt personlighet och inställning går först.

Anställningen sträcker sig från November/December – April.

Vi kan erbjuda både deltids och heltidstjänster. För rätt person finns det möjlighet till förlängning över sommaren 2023 och om intresse finns även helårstjänst.

Boende finns i Vemdalen By.

Lön efter överenskommelse.

Vi ger all vår personal möjlighet att köpa liftkort till bra pris.

Vi söker:

-kock

-bagare/kallskänka

-servis

-hovmästare

-bartender

-diskare

Har du frågor når du Joel på info@brajks.se alt. 0684-800 770. Vi ser fram emot din ansökan!

Försenad sommarpremiär!

Tyvärr har vår utbyggnation, som många andra, drabbats av förseningar både vad gäller material och utrustning som en följd av kriget i Ukraina. Detta medför att vi inte kommer att kunna öppna till v.27 som planerat. Det är svårt att i dagsläget säga när vi kommer vara redo för att öppna upp igen. Följ oss på sociala medier för mer information om byggnationen och ett ev. nytt öppningsdatum.

Extra öppet i påsk!

Vi öppnar upp extra många kvällar under påskveckan. Nu kan ni boka in er för middag även på tisdag den 12 April och på Söndag den 17 April. Välkomna!

Förboka Afterski-paket!

På fredag v. 11, fredag v.12 samt under påsken kommer det finnas möjlighet att förboka ostron till vår afterski! Boka ett Afterski paket och ni får ett reserverat bord under vår afterski, 14.30-17.00.

12 fine de claire ostron

1 flaska Gosset grand Millésime brut 2012 (alkoholfritt alt. finns)

Pris: 2250:- (max 6 personer/paket)

Maila hov@brajks.se för att säkra ert paket, finns i begränsat antal.

Ange namn, telefonnummer, antal samt om ni önskar något speciellt bord i er bokningsförfrågan.

Paketet ska vara förbetalt senast onsdag samma vecka för att er bokning ska vara bekräftad. Betalas på plats på Bräjks alt. via swish på 123 037 59 23.

Välkomna med er bokning!

Afterski!

Vi kör på med afterski med livemusik ALLA dagar hela säsongen! Våra trubadurer kliver på och börjar spela kl. 15.00. (Utomhus vid fint väder!)

Kom i tid för att säkra din plats, vi tar inga bordsbokningar under lunch eller afterski.

Välkomna!

Helgkasse v.6!

Laga en enkel men klassiskt lyxig middag i stugan i helgen!

Utlämning för veckans helgkasse sker fredag och lördag kl. 15.00 – 17.00.

Helgkasse v. 5

Vill du bjuda på en riktigt god middag i stugan till helgen? Gör det lätt för dig och beställ vår helgkasse! Vi har förberett allt så långt som möjligt och du värmer på maten i stugan med hjälp av enkla instruktioner som vi skickar med.

Meny:

Lättrökt renröra- serveras med friterat tunnbröd, picklade kantareller och torkade lingon

Fiskgryta – hälleflundra, torsk & rotfrukter baserad på egengjord hummerfond. Serveras med citronaioli & smörstekt surdegsbröd från Bageriet Vemdalen

Vispad blåbärspannacotta – kanelbulle crumble, maränger, syrliga hallon & hjortron

Pris: 395:-pp

Utlämning: Fredag & Lördag 15.00-17.00

Boka här!

Helgkasse

Denna vecka gör vår helgkasse comeback! Ni kan hämta ut en lyxig 3-rätters middag på fredag eller lördag. Vi har förberett det mesta på restaurangen, ni gör färdigt det sista hemma genom att följa enkla instruktioner som vi skickar med.

Menyn för denna veckas kasse:

Steambun

fylld med fläsksida i glaze, chilimajo, picklad lök, rå morot och gurka, friterade macadamianötter och koriander

Lättrökt Renrostbiff

friterad jordärtsskocka, smörstekt shiitake och pakchoi, sakesky med miso och picklade morötter

Brynt Vit Chokladkräm

med rostad kokos och limemarinerad och grillad ananas

Boka din kasse genom att maila info@brajks.se alt. boka direkt här på hemsidan!

Pris: 395:-pp

Nya restriktioner från 12/1

Vi följer Fhm och regeringens rekommendationer och restriktioner. Följande gäller just nu på Bräjks:

Max åtta personer per sällskap

1 meter mellan sällskapen och bara sittande gäster. Det går bra att handla i baren, men trängsel i kön ska undvikas.

Stängning kl 23.

Som vanligt ber vi er att undvika trängsel, stanna hemma vid förkylningssymptom samt sprita och tvätta era händer.

Håll i och håll ut så ses vi på Bräjks. Varmt Välkomna!