Drömmer du om ett bröllop i fjällen?

Kontakta oss så hjälper vi Er att få den där magiska dagen att bli precis som ni har tänkt Er!

På Bräjks har vi anordnat ett antal bröllopsfester genom åren och vi finns tillgängliga för just Er tillställning både under sommar och vinter. Restaurangens placering mitt i skidbacken med utsikt över Sonfjället ger en vacker och unik inramning. Runt Bräjks ligger ett antal stora boendeanläggningar i form av både stugor, lägenhetshus samt konferensanläggningarna Villa Design & Villa Björnrike. Till Vemdalen by där den vackra Vemdalens Kyrka finns är det ca 9 km.

Vi har möjlighet att skräddarsy ett paket just efter Era önskemål. Vill ni viga er på skidor på vår veranda i vårsolen? För att sedan avrunda vigseln med en after ski innan middagen? Vill ni att middagen ska bestå av lokala råvaror av högsta kvalitet tillagade av vår kunniga köksmästare? Inga problem! Kontakta oss för ett första möte.

För enkelhetens skull har vi tagit fram ett bröllopspaket där det mesta ingår. Utifrån detta paket kan vi ta bort eller lägga till komponenter utefter önskemål. Där hittar ni också annan matnyttig information samt lite tips om vad som kan vara bra att tänka på.

Önskar ni mer hjälp i form av en bröllopskoordinator? Vi samarbetar med Fjällbröllop och Event och ni kan läsa mer om dem här!