Vårt älskade Björnrike!

Vi bor och verkar i Destination Vemdalen, vi är stolt partner till Destination Vemdalen AB som arbetar med utvecklingsfrågor. Vi vill gärna slå ett extra slag för just Björnrike så här följer lite information om andra företag och lite lokala tips från våra bakgator.

Boka Villa

Bredvid oss ligger två unika hus i Villa Design och Villa Björnrike. Här erbjuds en helt unik boendemiljö och det bästa av allt är att det ligger på krypavstånd från oss på Bräjks. Läs mer här.

Destination Vemdalen

Destinationsbolaget i Vemdalen är den sammanhållande länken som arbetar för att utveckla destinationen till att bli ännu bättre och locka nya gäster. Tillsammans är vi över 130 delägare och partners som arbetar tillsammans för att skapa bättre upplevelser och en levande landsbygd. Vi är stolt partner och tackar för deras insats!

Läs gärna mer på vemdalen.se

Björns Brasserie

Björns Brasserie är en restaurang med inspiration från Frankrike mitt i familjeparadiset Björnrike i Destination Vemdalen. Utanför dörren hittar du breda carvingbackar och inne erbjuds vällagad mat, god dryck och familjär atmosfär.

Läs mer.

Bageriet i Björnrike

Café, restaurang och pizza mitt i Björnrike skidområde. Bageriet drivs av Jacob som också driver bageriet nere i byn. En riktigt god pizza om du frågar oss.

 

Björnvallens Sportkök

Vid barnområdet i Björnrike hittar du Björnvallens Sportkök, mitt i pisten vid Björnvallens skidområde.
Inne vid brasan på Björnvallens Sportkök serveras skidåkarluncher, kaffe av alla sorter med gott fikabröd till.