Höstlovsprogram!

Lunch och fika serveras hela veckan 11-15.

v.43

Lördag den 29 okt firar vi vårt 5-årsjubileum OCH har premiär för utbyggnationen! Joel står utomhus i tipikåtan mellan kl. 12-15 och serverar kolbullar i olika varianter. Kom och mingla, fika eller ät en lunch!

Kl. 18.00 öppnar vi upp för en jubileumsmiddag, 3-rätters och livemusik. Öppet till kl. 01.00. Kom och fira med oss! Begränsat med platser och ni kan boka ert bord här på hemsidan.

3-rätters meny för 350 pix:

Råraka

löjrom från Bottenviken, äppelchutney med chili, picklad steklök, rökt ren, vispad smetana, gräslök

Lättrökt & grillad älg

friterad svampkrokett, palsternackspuré, rödvinssås med lingon, picklade kantareller, torkade lingon

Chokladtårta

vispad hjortronpannacotta, hjortroncurd, picklade hjortron, kaffecrumble, chokladflarn

barnmeny finns att beställa på plats!

Hustrubaduren Micke P underhåller! Eftersläpp med fri entré efter kl. 21.00.

v.44

Onsdag 2 November – Fondueafton

Mustiga rödvinsbuljong med lättrökt älg, norrländsk ryggbiff och svensk grilloumi. Serveras med sojamarinerade champinjoner, picklade grönsaker, tomat-och rödlökssallad, vitlöksbröd & pommes. Till det 6 härgjorda dipsåser i form av rödlök-och lingonmarmelad, tzatziki, dragonmajo, tryffelmajo, blue cheese dressing & chilimajo

Vuxen: 395:- 7-12 år 225kr 0-6 år 120kr

Torsdag 3 November – Pubkväll med Micke Persson

Meny:

Härgjord burgare på kossa från Långå

bräjks burgardressing, cheddarost, rökt bacon från hedmans, sallad, ölkokt karamelliserad lök, bröd från klövsjö stenugnsbageri & pommes

Härgjord Burgare på kossa från Långå – bluecheese style

äppelchutney med chili, bluecheese dressing, rökt bacon från hedmans, bröd från klövsjö stenugnsbageri och pommes

Vegburgare

jalapenodressing, picklad rödlök, rödkål, rostad mandel, bröd från klövsjö stenugnsbageri & pommes

Bräjks köttbullar

med potatispure, gräddsås, rårörda lingon och picklad gurka

Friterad svampkrokett

morotspure, grillad broccoli, rostad mandel, picklad steklök, riven parmesan, örter

Förrätt, dessert samt barnmeny finns att beställa

Fredag 4 November – Stugägarmiddag

Chark och gott

Ost, chark, oliver, marmelad, knäcke & pickles

Lättrökt & grillad ryggbiff

serveras med västerbottenpotatiskaka, morotspuré, picklad morot, rödvinssky smaksatt med rökt vitlök samt smörstekta kantareller och torkad grönkål

Vuxen: 375:- barnmeny: 150:-

Lördag 5 November – Stugägarmiddag med familjequiz

Chark och gott

Ost, chark, oliver, marmelad, knäcke & pickles

Lättrökt & grillad ryggbiff

serveras med västerbottenpotatiskaka, morotspuré, picklad morot, rödvinssky smaksatt med rökt vitlök samt smörstekta kantareller och torkad grönkål

Vuxen: 375:- barnmeny: 150:-

Familjequiz med Micke P startar kl. 20.00

Bordsbokningen är öppen.

Välkomna!

Lämna en kommentar