I år serverar vi lunch på Bräjks Mån – Lör under v.44. Vi kommer också att ha kvällsöppet Torsdag, Fredag och Lördag! Vi planerar att ha livemusik någon av dessa kvällar men vi återkommer med mer info om det framöver.
Torsdag 4 november är det pubkväll med utvalda burgare på menyn.
Fredag och Lördag serverar vi en 2-rätters ”stugägarmiddag”. Alla är välkomna, även icke stugägare 🙂 Det är ett begränsat antal platser till de två sittningarna kl. 17.00 eller kl. 19.30. Boka därför din plats i god tid! Till bokning.
Fredag och lördag 5-6 November
Förrätt
Bräjks Chark & Gott
Utvalda ostar, chark och andra delikatesser serveras med marmelad samt härlagat lök & dillknäcke, oliver och pickles
Varmrätt
Lättrökt helstekt älginnanlår, gräddkokt svartrot, rostad ekologisk svartkål, potatiskaka och skysås smaksatt med bakad vitlök, örter & schalottenlök
Dessert finns att köpa som tillval:
Creme Brulée med hjortron och havrecrumble
Sockerstekt brödpudding med salt karamellglass, hjortroncurd & vit choklad
Barnmeny:
– Gratinerat vitlöksbröd
– Härgjorda köttbullar på norrländskt kött, potatispuré, gräddsås, lingon och inlagd gurka
Meddela oss vid bokning om ni har allergier och/eller ev. specialkost.
Med reservation för ändringar i menyn.
Pris vuxen: 325:-
Barnmeny 4-12 år: 125:-
Barnmeny 0-3 år: Gratis