Ett soft avslut

After ski i den form som Ni är vana att se här hos oss på Bräjks har tagit en paus denna säsong. Men vi gillar inte att ställa in, därför ställer vi om. Vi kommer nu att erbjuda ett soft avslut i form av mat, dryck och musik i högtalarna. Vid fint väder så passar det perfekt att avsluta skiddagen ute på vår stora veranda!

Enligt FHM’s rekommendationer tillåter vi endast sittande gäster med max 4 personer per bord och all beställning och servering sker vid bordet. Vi uppmanar också alla våra gäster att visa hänsyn till övriga gäster samt vår personal och att inte röra sig mellan olika bord i lokalen utan sitta vid det bordet man blivit tilldelat. Detta gör att vi hoppas kunna få några riktigt trevliga eftermiddagar tillsammans med er här under våren!

Vi har coronaanpassat vår matsal vilket innebär att vi har betydligt färre sittplatser än vanligt och borden står med gott om avstånd till andra bord. Det innebär att vi kan ta emot betydligt färre gäster än vanligt och vi tar självklart endast emot sittande gäster. Vill ni därför säkra en plats till vårt eftermiddagshäng rekommenderar vi att Ni bokar ett bord här på vår hemsida.

Med reservation för snabba förändringar då vi hela tiden anpassar oss efter nya regler och rekommendationer.

Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.